Over Babyschoentjes winkel

Hallo en welkom op Babyschoentjeswinkel.nl! Laat ik mijzelf even voorstellen: Ik ben Sietske, ik ben getrouwd, moeder van Koen en Lisa en sinds 1 juli 2017 de eigenaresse van Babyschoentjes winkel. Naast deze webshop ben ik als Pedagogisch medewerker werkzaam binnen de kinderopvang.Tijdens mijn werk als Pedagogisch medewerker werk ik met baby’s, dreumesen en peuters. Ik weet hoe koud het af en toe kan zijn in de winter. Het is dan fijn dat de voetjes lekker warm worden gehouden door een paar mooie, flexibele en warme slofjes.

Als moeder weet ik als geen ander hoe druk je het kunt hebben. Boodschappen doen, fles geven, luiers verschonen, het huishouden, je partner aandacht geven, sporten en dan wil je ook af en toe nog wat ontspanning. Daarom is het fijn wanneer je vanuit huis, op een moment dat het jou uitkomt, de leukste en stoerste slofje voor jouw kind kan bestellen.

Foto Sietske

Over babyvoetjes

Je maakt je als ouders vaak ongerust over het gebit van je kinderen, hun ogen en andere delen van hun lichaam. Je leert kinderen wassen, tandenpoetsen, maar wat leren kinderen over hun voeten?

De voeten van een baby hebben vaak een platte vorm doordat er onder de gehele voet een dik vetkussen zit. In de loop van de eerste levensjaren verdwijnt dit vetkussen geleidelijk en komt de voetboog langzaam tot stand. Een kindervoet groeit snel en bereikt, gedurende het eerste jaar, bijna de helft van de volwassen voet. Bron

Baby’s trappelen en spelen graag met hun voeten, waarbij ook de spieren zich ontwikkelen die de voeten voorbereiden op het lopen en dragen van gewicht. Deze bewegingen mogen niet belemmerd worden door te kleine babypakjes met voetjes eraan, te kleine schoentjes, te strakke sokjes of te strak ingestopte dekens. Om te voorkomen dat de schoentjes te klein zijn, kun je gebruik maken van de maattabel en meet instructie.

Zodra de voet in staat is om het eigen lichaamsgewicht te dragen zal een kind uit zichzelf gaan staan en lopen. Wanneer de eerste stapjes plaatsvinden zullen de babyvoetjes natuurlijk beschermd moeten worden in lichtgewicht, flexibele schoenen.

Babyschoentjes winkel biedt deze lichtgewicht en flexibele schoenen aan. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel in de shop!